Home projecten Montenegro - Armenia School te Montenegro, Armenia
School te Montenegro, Armenia

montenegro, armeniaMontenegro - NABIJ ARMENIA
Door HOGAR gebouwde school welke plaats biedt aan 95 kinderen en ook een woning heeft voor de directie.

Op 25 januari 1999 werd de stad Armenia en omgeving, waaronder Montenegro getroffen door een verwoestende aardbeving. Hogar heeft een van de 23 ingestorte scholen in Montenegro met een groots opgezette actie herbouwd, inclusief woonruimte voor de directrice om de afgelegen school te bewaken.

Drie prachtig ruime lokalen, goede sanitaire voorzieningen en een keuken met 'restaurant' maken de school compleet. Jaarlijks zorgt Stichting-Hogar voor donaties als boeken, schriften, pennen, potloden, papier, krijtjes, verf, karton, linealen, gummetjes, kleurpodloden etc.
En grasmaaimachine met benzine voor het voetbalveld en een koelkast voor de keuken waren wensen van de kinderen en personeel die Hogar ook heeft vervuld met uw donaties!

Bekijk de video's:

Projectvideo Montenegro 2014

Projectvideo Montenegro 2012

Projectvideo Montenegro 2011

Projectvideo Montenegro van het bezoek aan de Hogar-school begin 2010; lange versie

Projectvideo Montenegro over de woonsituatie van de schoolkinderen; lange versie

Montenegro 2010