Home projecten Jeison - Cali

jeison, caliJeison - CALI
Een dagverblijf voor spastische en andere gehandicapte kinderen.

Jeison, de spastische jongeman die zelf een stichting heeft opgericht om zijn lotgenoten te kunnen helpen! Een dagverblijf voor spastische en andere gehandicapte kinderen.

Honderden kinderen maken gebruik van de eindeloze geduldige zorg van veel, meestal vrijwillige, medewerkers. Kinderen met een handicap, spastisch, down syndroom, autistisch en noem maar op. Kinderen die in een land als Colombia geen schijn van kans hebben domweg omdat hun ouders geen geld hebben.

Steun Jeison.

Bekijk de video uit 2012:

Bekijk de video uit 2011:

Bekijk de video uit 2010: