Home Nieuwsbrief Hogar-Reünie 2017
aug19

Hogar-Reünie 2017

WAT // Elkaar te ontmoeten onder het genot van een heerlijk buffet en een drankje. DATUM // zaterdag 23 september 2017 van 16:30 tot 20:30 WAAR // “Luctor et emergo” strandopgang camperduin Heereweg, Camperduin, Noord-Holland

Hogar-Reünie 2017

Wegens veel gezelligheid en ontmoetingsvreugde is er ook dit jaar weer een HOGAR-Reünie!

Samen bijpraten onder het genot van een hapje en een drankje in het strandpaviljoen bij Camperduin (vlak bij Groet/Schoorl - Noord-Holland).

Kosten € 25 per persoon, vooraf te voldoen op: NL14INGB 0009 5617 37 o.v.v. Hogar-Reünie 2017.

link dit artikel aan je //