Home Nieuwsbrief Het gaat goed met de Colombiaanse economie
sep19

Het gaat goed met de Colombiaanse economie

Eind juli werd bekend, dat de Amerikaanse kredietbeoordelaar Moody’s de Colombiaanse economie de hoogste score uit de Colombiaanse geschiedenis gegeven heeft. Colombia is omhoog gegaan van niveau Baa3 naar Baa2 en komt daarmee gelijk aan de succesvolle Braziliaanse economie. Gecombineerd met de scores van de andere twee belangrijke kredietbeoordelaars Standard & Poor’s en Fitch komt Colombia nu uit in de BBB / Baa2 categorie1. Hiermee wordt duidelijk dat de Colombiaanse economie steeds sterker wordt met een groot groeivermogen en een middelmatige krediet risico’s.