Home Het HogarNieuws
okt30

Een abonnement op het HogarNieuws

U kunt abonnee worden van HOGARnieuws voor maar € 15,- per jaar. U wordt 2 keer per jaar middels het magazine op de hoogte gehouden van de voortgang van alle bestaande projecten en de financiële kant ervan. Niet alleen in beeld, maar ook in geschrift wordt gedetailleerd weergegeven hoe alles ervoor staat en wat er precies dat jaar gedoneerd is.


Het abonnementsgeld dient per vooruitbetaling te worden voldaan. 
Abonnementen gelden tot wederopzegging en worden zonder tegenbericht automatisch verlengd. Het abonnement is geldig voor een kalenderjaar, dat wil zeggen van januari tot en met december. Opzeggingen dienen daarom schriftelijk vóór 1 december ontvangen te zijn.

Aanmeldingen die op een willekeurig moment in een lopend jaar worden ontvangen, betalen het aantal nog te verschijnen uitgaven van het HOGARnieuws. In januari daaropvolgend vindt de betaling plaats voor het komende jaar.
De redactie moet de ingezonden kopij soms inkorten of enigszins redigeren. 
© HOGARnieuws

Steun ons en help de projecten van Stichting HOGAR voort te laten bestaan. Als u nu abonnee wordt, beloven de kinderen in Colombia u dat zij hun dromen zullen waarmaken!Abonnee worden? Mail ons dan op Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

U bent van harte welkom!

Betalen of doneren?

iDEAL-klein

okt30

Het HogarNieuws

Het HogarNieuws

Sinds 2010 heeft HOGARnieuws een facelift ondergaan en zijn we een echt magazine! Boordevol foto’s en updates van alle projecten waar Stichting HOGAR al jarenlang haar steun aan geeft. Projecten die ook echt van de grond zijn gekomen door de tomeloze inzet van de vrijwilligers. Mooie en bijzondere projecten waar ook nog groei in zit. Hierdoor heeft Stichting HOGAR een goede naam opgebouwd binnen de verschillende gemeenschappen waarin de projecten zich bevinden. Maar ook de lokale overheden weten Stichting HOGAR inmiddels te vinden en te waarderen als volwaardige partner en adviseur op het gebied van projecthulp.
Dankzij de donaties en de goede besteding daarvan krijgen immers duizenden kinderen een kans op een betere toekomst!

Abonnement betalen

Met onderstaande button kunt u veilig en eenvoudig met IDEAL uw abonnementsgeld voldoen à € 15,- per jaar. Via TargetPay kunt u uw bedrag eventueel wijzigen en wordt u doorverwezen naar uw eigen bank naar keuze om veilig uw betaling af te ronden.

iDEAL-klein

Doneer aan Stichting Hogar

Steun Stichting Hogar PROJECTHULP in Colombia met een donatie via Paypal
Amount: 

webbanner tassenactie