Home DOE MEE!!!

Groene Stadsfestival in Alkmaar

Duurzame projecthulp in Colombia

Groene Stadsfestival in Alkmaar

Op zondag 1 juni was het Groene Stadsfestival in Alkmaar. Dat festival stond in het teken van duurzaamheid. De activiteiten van Hogar sluiten goed aan bij dit onderwerp: “Door het leveren duurzame projecthulp zijn we in staat kwaliteit aan het leven van kansarme kinderen te geven”.

okt10

Colombiadag in Apeldoorn

Elk jaar wordt in zorginstelling De Matenhof in Apeldoorn een themadag georganiseerd. Dit jaar werd besloten dat de themadag in het teken van Colombia zou staan. Doel was om wat geld in te zamelen voor het project ‘Hombres Hermanos’.

sep23

Schooltassenactie

Een kind, een tas, een toekomst!

web tassenactie kinderenvrijst

Stichting Hogar sponsort ruim 2500 kinderen in Colombia zodat zij naar school kunnen, een opleiding kunnen volgen en een toekomst kunnen opbouwen.
De tassen met inhoud worden in Colombia ingekocht!

Maak € 17,50 over op rekeningnr.
NL14 INGB 0009 5617 37
t.n.v. Hogarnieuws, Apeldoorn
o.v.v. ‘SCHOOLTAS’

Met onderstaande button kunt u veilig en eenvoudig met IDEAL uw TASSENGELD voldoen à € 17,50 per stuk. Via TargetPay kunt u uw bedrag wijzigen indien u meerdere tassen wilt doneren. U wordt doorverwezen naar uw eigen bank naar keuze om veilig uw betaling af te ronden.

okt31

DOE MEE!!!

"Actie! voor stichting-hogar"

Ons steunen maar iets anders geven dan geld?

DOE MEE!!! en zet je professionele skills in.

De HOGAR-hardloopgroep is slechts het begin! We hopen u hiermee op vele andere ideeën te brengen om zo geld in te zamelen voor de projecthulp in Colombia.

Een paar suggesties:

• Samen met familie periodiek een donatie doen;
  • Evenementen organiseren waarmee u geld ophaalt;
  • Voorlichter worden, waarbij u bijeenkomsten organiseert bij scholen en bedrijven;
  • Een buurtrommelmarkt houden en de opbrengst doneren;
  • Een expositie houden op school van kunstwerken gemaakt door de leerlingen.
  • Een Tombola, Kerst-inn, Fancy fair op school organiseren.
  • Elk initiatief is bespreekbaar!

Stichting HOGAR helpt u waar nodig middels informatiemateriaal over de stichting en Colombia.
Vraag een informatiepakket aan. DOE MEE!!!

>> Vraag hier een informatiepakket aan

Jij kunt het verschil maken, het start bij jou!