Home Columns

Hogarnieuws heeft 2 columnisten die hier regelmatig een column zullen plaatsen.

aug10

Paulipraat

door Mariëlle Pauli

Even voorstellen! Ik ben Marielle Pauli, getrouwd met Frank en mama van twee Colombiaanse jongens. Luis is geboren op 09-02-2001 in Palmira en hij is bij ons sinds 14-05-2002. Valentino is geboren op 17-10-2003 in Medellín en bij ons sinds 18-01-2005. Beide jongens zijn destijds door ons geadopteerd met hulp van Stichting HOGAR. Inmiddels zijn het Hollandse jongens met een Colombiaans temperament. Gek op stamppot en gadgets! Sinds eind 2001 zijn wij vrijwilligers bij HOGARnieuws en bestaat mijn column PauliPraat.

nov02

Casa Heuvelink